Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (4.18 secunde)
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat ieri ca din luna iulie incepe plata catre actionari a dividendelor aferente anului 2005.
Dand curs cererii prim-ministrului de reducere a numarului de secretari de stat la cel mult trei pentru fiecare minister, ministrii Economiei si cel al Finantelor s-au declarat dispusi sa faca aceasta restructurare.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
In ultima perioada, activitatile de control ale Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului s-au concretizat intr-un numar de 212 actiuni, din care au fost efectuate 176 de procese verbale de constatare contraventie la produsele alimentare, nealimentare, dar si a celor de prestare servicii.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Spre bucuria absolventilor de ASE, pe piata locurilor de munca se cauta din nou specialisti in domenii precum finante-contabilitate si bancar, dupa cum rezulta din datele companiilor de recrutare.
In perioada ianuarie-februarie a.c., la nivelul Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta au fost inregistrate in evidentele fiscale creante bugetare aflate in executare silita in suma totala de 851.490.178 lei, din care 251.741.925 lei reprezinta valoarea datoriilor la bugetul de stat neplatite de anumiti contribuabili din anii anteriori.
In perioada ianuarie-februarie a.c., la nivelul Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta au fost inregistrate in evidentele fiscale creante bugetare aflate in executare silita in suma totala de 851.490.178 lei, din care 251.741.925 lei reprezinta valoarea datoriilor la bugetul de stat neplatite de anumiti contribuabili din anii anteriori.
In vederea pregatirii pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Institutul National de Administratie, scoala practica dedicata formarii profesionale de excelenta pentru functionarii publici, are in proiect organizarea unor cursuri de specializare, in cadrul carora experti din cadrul Agentiei de Plati Pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit urmeaza sa efectueze module de pregatire pe profile si specialitati sau cursuri de specialitate in cadrul INA.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate. Normele BNR au fost intelese in mod diferit de companiile financiare nebancare.
Cu toate ca multe voci din Romania fac referire la statistici apocaliptice care au indicat procente de 80% din numarul IMM-urilor existente in Polonia, Cehia si in alte state est-europene care au aderat deja la Uniunea Europeana, intreprinderi care ar fi falimentat in primul an dupa aderare, o statistica reala transmisa din Polonia dovedeste faptul ca numai 0,1% din IMM-urile ce functioneaza in aceasta tara au fost radiate in primul an de la aderarea la UE, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Dumitru Nancu, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri Constanta.
De la 1 ianuarie 2007, patronii de baruri vor plati anual pana la 30 de milioane de lei pentru a-si putea continua afacerile.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. Nici cel de-al doilea termen obtinut dupa indelungi negocieri cu Bruxelles-ul nu va fi respectat. Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan.
Galatiul va primi 3 milioane de lei de la bugetul statului pentru retehnologizarea si modernizarea sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice, acest lucru fiind decis in cadrul ultimei sedinte de guvern.
Ca urmare a conditiilor impuse de Uniunea Europeana intreprinderilor mici si mijlocii in primul an al aderarii, aproape 30% din IMM-urile romanesti vor da faliment, ele neputand face fata noilor conditii de piata, ne-a explicat presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR), Ovidiu Nicolescu.
Institutia din Banie nu a reusit sa se remarce in acest an pe nici un plan si nu a luat nici unul dintre cele 11 premii acordate de minister.
Ministerul Economiei si Comertului intentioneaza sa infiinteze o comisie de consultari cu potentialii investitori la compania de proiect pentru reactoarele 3 si 4 ale Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda, pentru a relua discutiile cu firmele care au depus anul trecut scrisori de interes.
Acest lucru se poate spune tinind cont de faptul ca pentru acest an conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati si-a propus ca cel putin 12.000 de persoane sa fie cuprinse in programe de masuri active de ocupare a fortei de munca.
google-analytics.com